🌟 AKCIA 🌟 Do 03.05.2024 Vám po zadaní slova DARČEK do poznámky k nákupu REBOZO šatky pribalím pôrodné afirmácie - 18 kariet 🌟 ZADARMO 🌟 🔹Pre pomáhajúce profesie 🔹 dula, pôrodná asistentka, masérka vám viem vytvoriť množstevnú zľavu podľa počtu objednaných produktov. V prípade záujmu mi napíšte správu na adresu eva@mojerebozo.sk

Mexická FAJA

DOKONALÝ SPRIEVODCA

FAJA: Dlhý bavlnený opasok ako každodenná súčasť života? Poď so mnou čítať, prečo ÁNO 👇🏼

FAJA INTUITION 3_1

 

AKTUÁLNA PONUKA OPASKOV FAJA

V posledných rokoch sa faja (čítaj facha) stala populárnou a celkom funkčnou súčasťou ženského odevu - oblečenia. Faja ponúka nespočetné množstvo výhod pre jednotlivcov všetkých pohlaví.

TENTO ČLÁNOK SLÚŽI AKO tvoj sprievodcova. Odhalíme v ňom podstatu opasaku FAJA, preskúmame jeho kultúrny význam a vysvetlíme, ako môže obyčajný opasok skvalitniť váš každodenný život a celkovú pohodu.

POROZUMENIE SLOVA "FAJA"

Fajas, ako ich chápeme my, sú opasky určené na spevnenie a tvarovanie lona a oblasti pupku. Na trhu dostupné v rôznych štýloch či dĺžkach poskytujú nenahraditeľnú podporu bez obmedzenia pohybu. Sú vyrobené z pružných a priedušných materiálov, v našom prípade dvojitej bavlnenej tkaniny, zaisťujúcej pohodlné nosenie po celý deň. Ich viazanie a využitie môžeš nájsť vo videách na našom INSTAGRAME.

Fajas sa tradične a celosvetovo používajú na poskytovanie dodatočnej podpory bruška počas tehotenstva, po pôrode a dokonca aj počas práce či modlitby. Pomáhajú ako fyzická aj energetická podpora. Faja sa môže stať neoceniteľným sprievodcom počas rôznych činností, menštruácie, tanca, popôrodného obdobia, tehotenstva či meditácie.

Naše FAJA opasky špecificky posilňujú vašu strednú časť tela pomocou extra pohodlnej a mohutnej dvojitej tkaniny.

 

SKÚMANIE ICH PÔVODU A KULTÚRNEHO VÝZNAMU

Používanie opasku FAJA má hlboké korene v starovekých civilizáciách po celom svete. Od korzetov, ktoré nosili európske ženy v 19. storočí až po tradičné odevy, ktoré prijali domorodé komunity v Latinskej Amerike a severnej Európe, zohrali fajas kľúčovú úlohu pri formovaní estetiky tela a kultúrnej identity. Po celom svete domorodé komunity prijali používanie fajas, čím demonštrujú globálnu príťažlivosť a prispôsobivosť týchto odevov. Ich prítomnosť v rôznych kultúrach podčiarkuje univerzálnosť potreby podpory tela a jeho tvarovania.

V krajinách severnej Európy sa Fajas tradične využívali po pôrode, aby poskytli základnú podporu uzdravujúcemu sa telu a dodali silu ženám v poľnohospodárskej spoločnosti.

V mezoamerickej kultúre, ako aj v starých európskych tradíciách, je bežné, že faja je časť odevu, ktorá zakrýva sukňu tradičných šiat.

 

BENEFITY NOSENIA FAJE

Známe je čiroké spektrum výhod, vďaka čomu sú cenným doplnkom každodenného života. Povedali by sme, že pre celú rodinu. Opasok jemne pôsobí na fyzickú a duševnú pohodu - od zlepšenia držania tela po pomoc pri zotavovaní sa po pôrode až po zvýšenie sebavedomia 😉. "Nevyskúšaš, nevieš!"

 

Podpora základných svalov: Posilnenie brušnej oblasti

Fajas pôsobí ako jemná pripomienka na zapojenie základných svalov počas dňa. Podporou brušnej oblasti prispievajú k posilneniu svalov jadra, čo vedie k zlepšeniu stability a rovnováhy, predchádzaniu zraneniam a podporuje celkovú silu a kondíciu.

 

Zmiernenie bolesti chrbta: Úloha Fajas pri zmierňovaní nepohodlia

Bolesť chrbta, často prameniaca zo zlého držania tela alebo svalového napätia, môže nájsť úľavu v podpore, ktorú ponúkajú fajas. Kompresia, ktorú poskytujú, znižuje zaťaženie chrbtových svalov, podporuje pohodlie a funkčnosť.

 

Posilnenie svojho vnútra: Zlepšenie duševnej pohody

Faja prispieva k duševnej pohode tým, že si vďaka jej noseniu si priamo zvyšujete sebavedomie. Pevný obal vytvára ochranný pocit a upokojuje nervový systém, podporuje pohodlie a dôveru vo vlastné telo. Toto zvýšené sebavedomie pozitívne ovplyvňuje duševné zdravie a pocit šťastia 💃🏼.

AKTUÁLNE OPASKY FAJA

faja

 

Fajas ako popôrodná pomôcka

Po pôrode ženy zisťujú, že nosenie opasku faja pomáha v procese hojenia tým, že ponúka jemné stlačenie brušnej oblasti. Táto podpora urýchľuje zotavenie a poskytuje pohodlie počas tohto citlivého obdobia. Takisto dodáva teplo, ktoré je pre zotavovanie sa po pôrode kľúčové.

 

Výhody sťahovania brucha

Tehotenstvo môže viesť k natiahnutým brušným svalom, čo vedie k strate tonusu. Fajas pomáha pri obnove týchto svalov prostredníctvom jemného stláčania.  

 

Viazanie opasku FAJA v tehotenstve - klik pre zhliadnutie videa

 

Fajas pre popôrodnú pohodu a relax

Nosenie opasku faja po pôrode poskytuje podporu oslabeným svalom panvového dna. Jemná kompresia pomáha pri podpore panvového dna, podporuje pohodlie a rýchlejšie zotavenie. Energeticky zostáva po pôrode oblasť maternice veľmi otvorená. Žena sa môže cítiť zraniteľná a otvorená, ako keby cez ňu fúkal vietor. Ženy to opisujú, ako keby sa v páse cítili povolené a trochu nechránené. Práve vtedy pomáha FAJA.

Samozrejme, že sa na to dajú použiť aj rebozo šatky. Mnoho našich zákazníkov však uvádza, že používanie faja je pre nich oveľa pohodlnejšie, pretože opasok je hrubší ako rebozo a poskytuje silnejšiu oporu v úzkej oblasti pása.

 

THE ULTIMATE GUIDE TO FAJAS: WHY AND HOW TO SAFELY INCORPORATE THEM INTO YOUR DAILY ROUTINE 

Zmiernenie menštruačných bolestí

Mnohé ženy zažívajú obdobia s množstvom kŕčov, nepohodlia, poklesu energie a/alebo zmien nálady. Rozšíreným javom je aj PMS. Nosenie FAJA počas týchto dní bude znamenať obrovský rozdiel. Energická projekcia lona cez faju a to, že ju pomáha udržiavať v teple, posúva celé prežívanie cyklu na novú úroveň ⭐️.

 

SPIRITUÁLNY VÝZNAM FAJAS

Okrem fyzickej funkčnosti môžu mať fajas aj hlbší význam, symbolizujúci spojenie s dedičstvom, kultúrnou identitou a osobnými rozhodnutiami. Je zrejmé, že fajas zohrávajú v mnohých kultúrach duchovnú úlohu a predstavujú spojenie s tradíciou a osobnou spiritualitou.

V tradičných mexických praktikách napríklad fajas slúžia ako ochranná bariéra pre jedno z najdôležitejších energetických centier tela. Najmä sa predpokladá, že používanie červeno sfarbených fajas strategicky umiestnených nad kľúčovým energetickým centrom, pupkom, odpudzuje negatívne energie a sily. Táto prax je zakorenená v predstave, že tieto živé-červené fajas nielen chránia jednotlivcov pred vonkajšími vplyvmi, ale tiež posilňujú ich vnútornú silu, poskytujúc pocit uzemnenia a rovnováhy. Bežné je aj to, že novonarodeným bábätkám sa cez pupok zabalí ľahká, priedušná faja, aby sa podporila ich ochrana a telesné teplo.

 

 

VÝZNAM SPRÁVNEHO POUŽÍVANIA: PREDCHÁDZANIE ZDRAVOTNÝM KOMPLIKÁCIÁM

Zatiaľ čo fajas ponúka nespočetné množstvo výhod, správne používanie je kľúčové, aby sa predišlo zdravotným komplikáciám. Vyberte si opasok, ktorý poskytuje oporu bez toho, aby bol pre vás príliš obmedzujúci, a počúvajte svoje telo a vyhnite sa dlhšiemu noseniu, ak sa objavia fyzické ťažkosti alebo ťažkosti s dýchaním. Čokoľvek robíte, prosím, počúvajte svoje telo.

Ak sa rozhodnete opasok FAJA využívať každodenne, môžete si vďaka nemu vytvoriť krásnu rutinu. Nezabúdajte pri tom na neustále prispôsobovanie svojmu telesnému stavu, aktuálnym pocitom. Faja tak pre vás môže byť podporou a nie prekážkou.

Opasky FAJA odporúčame používať pod bruško a pupok, nie nad neho, ako oporu napríklad v tehotenstve a po pôrode, na podporu rastúceho lona a nevytváranie väčšieho tlaku na panvové dno.

 

❤︎❤︎❤︎

Kúpou opasku FAJA podporujte mexickú tradíciu výrobcov od Antamy, kde sa každý produkt vyrába eticky, podporuje život vo vidieckych oblastiach Mexika, projekty miestnej komunity a pôrodnú asistenciu.

❤︎❤︎❤︎

 

Nájdite oporu vo chvíľach, keď potrebujete extra objatie okolo vášho lona s našou extra hrubou fajou. Uvoľnite napätie svojho ťažko pracujúceho tela počas práce, menštruácie, tanca, popôrodného obdobia, tehotenstva a modlitby či hlbokej meditácie. Naše produkty posilnia vašu strednú časť tela vďaka veľmi pohodlnej a mohutnej dvojitej tkanine.

 

ČASTO KLADENÉ OTÁZKY (FAQS)

Sú fajas vhodné na každodenné nosenie?

Fajas je možné nosiť denne, s dôrazom na pohodlie a potenciálne dýchacie ťažkosti. Na podporu správneho obehu sa odporúčajú pravidelné prestávky.

Ako dlho by som mal nosiť fajas každý deň?

Doba nosenia sa líši v závislosti od individuálnej úrovne pohodlia. Počúvajte signály svojho tela a podľa toho sa prispôsobte.

Odporúčajú sa fajas pre mužov?

Áno, fajas sú vhodné pre mužov, ponúkajú podporu pre držanie tela, športový výkon a tvarovanie postavy.

Môžem nosiť fajas počas tehotenstva?

Pred nosením fajas počas tehotenstva sa poraďte so zdravotníckym pracovníkom či fyzioterapeutmi, aby ste zaistili bezpečnosť pre matku aj dieťa.

Čo mám robiť, ak sa v mojej faji cítim nepríjemne?

Okamžite ju odviažte a preskúmajte rôzne štýly viazania alebo veľkosti pre pohodlné, no zároveň podporné nosenie.

 

Poznámka: Začlenenie fajas do každodenného života má pozitívny vplyv na držanie tela, sebavedomie a celkovú pohodu. Postupne prídete na ich výhody, vyberte si správne fajas a uprednostňujte bezpečnosť, aby ste ich prijali ako osobného sprievodcu, posilnili svoj vzhľad tela a oslávili rozmanitosť. V prípade akýchkoľvek pochybností a zdravotných otázok sa najskôr obráťte na svojho dôveryhodného zdravotníckeho pracovníka. Táto stránka slúži len informatívne.

 

Zdroj a inšpriácia k článku: https://antamatextiles.com/blogs/antama/the-ultimate-guide-to-fajas-why-and-how-to-safely-incorporate-them-into-your-daily-routine