🌟 AKCIA 🌟 Do 03.05.2024 Vám po zadaní slova DARČEK do poznámky k nákupu REBOZO šatky pribalím pôrodné afirmácie - 18 kariet 🌟 ZADARMO 🌟 🔹Pre pomáhajúce profesie 🔹 dula, pôrodná asistentka, masérka vám viem vytvoriť množstevnú zľavu podľa počtu objednaných produktov. V prípade záujmu mi napíšte správu na adresu eva@mojerebozo.sk

Aké dlhé REBOZO potrebujem?

Pri výbere šatky REBOZO z aktuálnej ponuky v mojom obchode si verím nájdete vhodnú kombináciu farby a dĺžky.

Pomôže vám k tomu sprievodca výberom dĺžky v dvoch tabuľkách nižšie.

Najdôležitejším faktorom pri rozhodovaní je, či plánujete šatku využívať na zavinovanie počas tehotenstva alebo sa vás toto obdobie vzhľadom k výberu rebozo šatky netýka. Preto som vytvorila dve tabuľky, kde podľa svojej veľkosti nájdete aká dĺžka šatky je pre vás vhodná v oboch prípadoch.

2_1    1_1

 

V aktuálnej ponuke e-shopu nájdete rôzne dĺžky od približne 2,6m až po 3,3m. Odporúčam zvážiť či šatku plánujete používať aj počas tehotenstva. V tom prípade platí prvá tabuľka. Ak bude šatka vašim sprievodcom mimo obdoba tehotenstva, tak stačí dĺžka podľa druhej tabuľky.

Môj tip - radšej dlhšie rebozo, dá sa s ním potom kadečo vykúzliť 👻

Pre overenie mi môžete kedykoľvek napísať ❤️ eva@mojerebozo.sk

V prípade nosenia detí v rebozo šatke je potrebná dľžka minimálne 3,2m. Avšak s touto a dlhšími dĺžkami sú len obmedzené možnosti úväzov na nosenie. Odporúčam poradiť sa s poradkyňou nosenia vo vašom okolí.

Inšpirácia od výrobcov našich REBOZO šatiek:



Prajem Vám krásne rebozo zavinovanie 🌷 Návod - fotopostup nájdeš v predchádzajúcom blogu Zavinovanie bruška nielen v tehotenstve.

Z lásky k žene ❤️
Eva